Mustang

 

Classic Mustang Body-repair.
Als u overweegt om uw klassieke Mustang te laten restaureren bent u hier aan het juiste adres!
Als u echter enkel iemand zoekt om “hem wat op te lappen”dan kan ik u niet helpen, omdat dit niet strookt men onze visie van auto’s herstellen.

 

Restauratie Mustang Foto’s

 

Mustang

Mustang Coupé 1966

Mustang Cabrio uit 1966

Mustang Cobra

Mustang Coupé uit 1967

 

Wat betekent “restaureren” hier?
Met restaureren wordt bedoeld het volledig schilderen van uw klassieke Mustang al dan niet binnen en buiten, terug vertrekkende vanop de blanke plaat. Eventueel het uithalen van de motor en versnellingsbak. Het motorblok en de aanhorigheden kunnen gespoten worden. Voor het interieur kan ook gezorgd worden. U kan natuurlijk ook zelf bijvoorbeeld uw wagen gedemonteerd binnenbrengen en zelf terug monteren naderhand, dit om de kostprijs te drukken. Maar denk eraan, demonteren is niet enkel de bumpers afhalen…

 

Enkele raadgevingen bij aankoop van een klassieke Mustang:
De meest gewilde en dus ook de duurdere zijn de oudste Mustangs van de jaren 1964 tot 1966. denk eraan dat we hier dus praten over wagens die zo ongeveer 50 jaar oud zijn. Deze wagens hebben al een heel leven achter de rug. Dus wees er maar zeker van dat daar altijd werk aan is als hij niet gerestaureerd is. Wanneer men u een wagen probeert te verkopen welke al zou gerestaureerd zijn, vraag dan naar foto’s en aankoopfacturen van de restauratie.Hoe zou u zelf zijn als liefhebber? U zou toch ook alles bijhouden en van alles en nog wat foto’s nemen.

 

Wat u mag betalen voor een Mustang hangt van veel factoren af. De prijs is dikwijls wat de liefhebber er voor wil geven.Het enige wat ik u kan vertellen is dat u beter een wagen kan kopen die iets meer kost en waarvan de carrosserie een paar roestplekken heeft, tegen dat u er eentje koopt voor een spotprijsje maar waarvan de carrosserie volledig doorgeroest is.

 

Let vooral op de originaliteit: bekijk het identificatieplaatje in de deur en vergelijk de nummers met de tabellen die u vind op verschillende Mustang-websites.Dit geld ook voor het chassisnummer. Hieraan kan men onder andere zien welk type motor in de auto moet steken.

 

Eigenlijk is de beste raad: neem iemand mee die iets kent van Mustangs.

 

Mocht het toch zijn misgelopen dan is er één ding dat u moet weten: bijna alle onderdelen van deze oude Mustangs zijn nog nieuw te krijgen.Maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan!

 

Restauratie Mustang Foto’s

 

Mustang

Mustang Coupé 1966

Mustang Cabrio uit 1966

Mustang Cobra

Mustang Coupé uit 1967
Contactgegevens


Telefoon: 011/81.70.18
Fax: 011/81.70.14
Adres: Wijvestraat 74, 3520 Zonhoven
Email: info@carrhart.be

Openingsuren


Maandag - Vrijdag:
- 08u30 tot 12u00
- 13u00 tot 18u00 (vrijdag tot 17u00)

Zaterdag:
Op afspraak